dilluns, 10 d’octubre del 2011

Un currículum de paper, ja no és suficient per destacar en una entrevista ...


El clàssic currículum de paper ja no és suficient per destacar en una entrevista de treball. L'originalitat, ara, és una porta cap a un futur millor.

Más vídeos en Antena3


Internet compta amb més de 500 milions d'usuaris i és una finestra oberta a d'altres possibilitats de trobar un treball ara que escasseja.

La competència és tan dura que per poder destacar sobre la resta i aconseguir l'ocupació somiada, ja no n'hi ha prou amb tenir un bon currículum. L'originalitat és un plus.

En aquest vídeo, Chema va realitzar un original curriculum per demanar una oportunitat laboral. Es tracta de 153 cançons els títols de les quals, llegides en ordre donen forma a un curriculum gens convencional. Assegura que en elles es presenta a si mateix i algunes de les campanyes publicitàries en les quals ha treballat.
És un publicista amb més de trenta anys i que gràcies a l'original curriculum que va elaborar amb Spotify, un programa d'ordinador per escoltar cançons, ja ha rebut diverses ofertes de treball.

Chema ha tirat d'originalitat per poder aspirar a un futur millor i les xarxes socials han fet la resta. Tota la gent ho compartia sense parar en Facebook i Twitter. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada