divendres, 21 d’octubre del 2011

Una proposta d'activitat cultural...

Avui a seminari, havíem de proposar als nostres companys, una activitat cultural per fer-la tots junts i que tingués relació amb les competències i continguts que estem treballant. La meva proposta ha sigut la següent:

Sitz, un espectacle de dansa i teatre on es treballa el llenguatge no verbal (Mòdul 1: COED i Mòdul 2: Educació musical) i l'expressió corporal (Mòdul 2: Educació Física).

Autoria: cia LAVs, A. Lamprianidou, nous llenguatges del cos.

Informació del lloc:      Antic Teatre
Verdaguer i Callis 12
  Urquinaona
T. 933 152 354

Horaris d'espectacle:   De dijous a dissabte a les 21:00 h - Diumenges a les 20:00 hores.
Per reservar:
93 315 23 54
anticteatre@anticteatre.com

Més informació:
Coreografia i Direcció artística: Angela Lamprianidou
Intèrprets: Mireia de Querol, Julia Koch, Angela Lamprianidou
Música: Institutfatima C. Galle P. Rose, Mendelsohn, Mozart
Disseny de Llums: Ignasi Llorens, Isabel Franco
Ajudant coreografia: Julia Koch
Management Ansó Raybut Perez 
Col · laboradors: Mercat de les Flors, Institut del Teatre, Nun-art, Dansa + a prop 
Subvencionat per: Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CONCA) de la Generalitat de Catalunya.

Sitz declina la paradoxa d’un món dinàmic que existeix fora de tota possibilitat d’ocupar els barris alts de la postura recta, i que tot i així busca la seva dansa, el paradigma de la seva inestabilitat. Sitz és la dansa (vel·leïtosa i per sobre de tot inesgotable) de l’homo sedens, que típicament basà la seva visió de la història en un contrast fonamental entre actors rectes i espectadors asseguts, entre fer i mirar, entre protagonitzar i “testimoniar”.

Davant d’una actualitat eminentment sedentarisme, Sitz denuncia el concomitant anestesiamento tant del cos, com del seu habitant i dels seus sentits. Sitz és una experimentació de totes les morfologies possibles de reacció davant la passivitat inherent a aquests. 

Angela Lamprianidou ha estudiat dansa contemporània a Essen i Fuerth (Folgwang Hochschule, Ballett Centrum Nuernberg Fuerth), Coreografía a l’Institut del Teatre de Barcelona i desde 2003 crea les seves pròpies peces.

Ha estat convidada amb els seus espectacles a diversos festivals com Arena Festival Erlangen, No Ballett Ludwigshafen, Outnow Festival Bremen i va guanyar el premi “Dansa més a prop” el 2009 amb la seva peça SIT a Barcelona. L’any 2010 va estrenar el seu nou espectacle SItz, juntament amb Mireia de Querol i Julia Koch que formen part de la Companyia LAVS.
Ha col·laborat amb Tomeu Verges, Carol Brown, Uwe Heim, Alexandra Rauh, Mirenda Pennel i Santiago Sempere.

Veieu el trailer de l'espectacle:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada